سقف عرشه فولادی

ورق‌های کامپوزیت تنها با استفاده از یک بالابر به ترازهای مختلف طبقات برده می‌شوند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

فیلم آموزش الزامات فنی و حقوقی مهندس ناظر و مجری ساختمان در فرادرس کلیک کنید

آرماتوربندی سقف عرشه فولادی به روش دستی (بستن میلگرد و مفتول) یا استفاده از مش‌های آماده بر روی ورق صورت می‌گیرد. در برخی از موارد، علاوه بر آرماتوربندی بر روی ورق، یک میگرد درون بال پایینی قرار داده می‌شود. این میلگرد، مقاومت کششی سقف را افزایش می‌دهد.

۴. پیچ و مهره: پیچ و مهره‌ها برای اتصال عرشه و تیرهای فولادی به ستون‌ها به کار می‌روند. این اتصالات باعث ایجاد سهولت در نصب و سرعت بیشتر در ساخت سازه می‌شوند.

این نوع روکش سقفی فولادی در دو نوع پوشش فولادی با رنگ اصلی یا گالوانیزه در بازار موجود است.

روش دوم استفاده از پروفیل آهنی روش دوم استفاده از پروفیل آهنی است.تنها تفاوت این روش با روش اول، در قسمت اول اجرا و آن هم مربوط به زمانی است که دوربین و یا ترازیاب در دسترس نباشد و یا نیاز به کروم بندی جهت اجرای شیب بندی داشته باشیم .

این المان برشی توسط دستگاه استادولدینگ بر روی سقف عرشه فولادی به صورت جوشکاری نصب میشوند.

استفاده از میلگرد به صورت کلاف به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. شبکه به کار رفته میلگرد حرارتی با چشمه های ۲۰*۲۰ – ۲۵*۲۵ – ۳۰*۳۰ بسته به فواصل دهانه ها و میزان بارزنده و کاربری ساختمان تعیین سقف عرشه فولادی می گردد.

در این مقاله به طور مفصل به بررسی مزایا و معایب سقف عرشه فولادی و صد البته نحوه اجرا و جزئیات ویژگی‌ها و مشخصات، مقاومت، ضخامت و دهانه آن پرداخته شده است. سقف عرشه فولادی چیست؟ سقف عرشه فولادی به یک سیستم سقف مهاربندی فلزی اطلاق می‌شود که…

امروزه طیف گسترده‌ای از مصالح مربوط به عرشه فولادی در بازار وجود دارد که اساساً هم در بام و هم در سقف طبقات به کار می‌روند. عرشه فولادی نوعی ورق موج دار است که به‌عنوان سطح کف یا سقف به کار می‌رود.

علاوه بر سبک وزن بودن و مقاومت بالا، برخی دیگر از این مزایا و دلایل استفاده گسترده از این سیستم سازه‌ای در زیر آمده است.

صرف نظر از تسطیح بتن با روش همیشگی تخته ماله ، امکان پرداخت نسبی بتن با کیفیتی بسیار بالاتر نسبت به تخته ماله توسط ماله پروانه نیز وجود دارد . عملیات تسطیح با ماله پروانه به دو صورت انجام می گردد :

فیلم آموزش روش های اجرای سازه های بتنی و فولادی و مدیریت مصالح ساختمانی در فرادرس کلیک کنید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *